Blog

- Grey Suites -

Grey Suites

Ha szeretsz olvasni, jó helyen jársz!


Blogunk célja, hogy leendő látogatóinkkal és érdeklődőinkkel megismertessük Pécs városának titkait, érdekességeit, kulturális sokszínűségét. Nálunk a friss programokról és fesztiválokról szóló információk mellett a környék szépségeivel foglalkozó cikkeket, a városról és környező látnivalókról szóló érdekes bejegyzéseket is olvashatsz.


Pécs gyönyörű hely, mely rengeteg meglepetést tartogat az idelátogató turisták, kirándulók és érdeklődők számára. Páratlan történelmi emlékek, lenyűgöző múzeumok, és országszerte kedvelt fesztiválok öregbítik a környék hírnevét, a Villányi Borvidék szemet gyönyörködtető lankáiról és a Mecsek természetes szépségéről már nem is beszélve. A város ezen kívül egyetemi életéről, sporteseményeiről, valamint egészségturizmusáról is ismert és közkedvelt mind a hazai, mind a külföldi utazók körében.


Blogunk legfőbb célja, hogy bemutassa mindazt a rengeteg érdekességet, amikkel a Pécsre látogató turista találkozhat és eltöltheti szabadidejét. A múzeumoktól kezdve, a fesztiválokon át, egészen a város pezsgő, sokszínű éjszakai életéig.


Éppen ezért heti rendszerességgel készülünk olyan érdekes, szórakoztató és informatív cikkekkel, melyek mindegyike egy kicsit másképp szeretné megmutatni nektek azt, miért is érdemes ellátogatni Magyarország egyik legszebb városába, melyet a legtöbben a kultúra és az egészség egyik hazai fellegváraként ismernek és emlegetnek.


  • Admin
  • 2020 március 17.

5 dolog, amit mindenképp látnod kell, ha Pécsen jársz

Bemutatjuk Pécs 5 legcsodálatosabb nevezetességét, amit semmiképp sem szabad kihagynod, ha a városban jársz

  • Admin
  • 2020 március 21.

Szálloda vagy apartman? – Így válaszd ki a számodra tökéletes szállást

A tökéletes szállás megtalálása nem egyszerű feladat. Megmutatjuk,...

1
Fel