Gyakran Ismételt Kérdések

- Grey Suites -

 • Hány vendégnek tud egyszerre szállást biztosítani a Grey Suites apartmanház?

  Szolgáltatásaink egy újépítésű, 10 lakásos társasházban üzemelnek. 9 db, két hálószobás, nappaliban is ágyazható apartmannal rendelkezünk. Ez azt jelenti, hogy apartmanházunk egyidejűleg akár 52 vendég fogadására is képes.

 • Lemondható-e a korábban már lefoglalt szállás?

  Az előzetes fizetés és a lemondás feltételei apartmantípusonként változóak. Arra kérünk, add mega Booking.com felületén, mikor szeretnél nálunk szállást foglalni, majd ellenőrizd a kiválasztott szobára vonatkozó feltételeket.

 • Mikor van lehetőségem a be- és kijelentkezésre?

  Szállásainkra délután 14:00 és este 18:00 között van bejelentkezési lehetőség. Arra kérünk, röviddel megérkezésed előtt értesíts minket telefonon arról, egész pontosan mikor szeretnéd birtokba venni az általad korábban kibérelt apartmant. Kijelentkezned az utolsó lefoglalt éjszaka után, 0:00 és délelőtt 10:00 között van lehetőség.

 • Hány éves kortól szállhat meg gyermek a Grey Suits apatmanjaiban?

  Apartmanjaink száz százalékban családbarát szálláshelyek, így a helyfoglalás nincs életkorhoz kötve. Készséggel várjuk a környéket felfedezni, kikapcsolódni és pihenni vágyó, kisebb és nagyobb családok érkezését is.

 • Háziállattal is foglalhatok szállást?

  Sajnos nem. A Grey Suites apartmanjai családbarát szálláshelyek, azonban a háziállattal történő foglalásra nálunk nincs lehetőség.

 • Megengedett a dohányzás az apartmanokban?

  Nem, az apartmanházban található összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó.

 • Szervezhetek bulit, rendezvényt a lefoglalt szállásra?

  Mivel apartmanjaink célja, hogy biztosítsák vendégeink számára a tökéletes pihenés és nyugalom lehetőségét, így rendezvények, partyk szervezésére sajnos nincs lehetőség. Beleértve ebbe a legény- és leánybúcsúkat is. Az apartmanház területén 21:00 és 08:00 között tilos a nyugalom zajjal történő megzavarása.

Fel